3D visualisering af arkitektur

Arkitektur

Vi laver gerne en 3D visualisering af din ønskede arkitektur til dig uanset om formålet er at sælge selve arkitekturen eller at få investeringer til byggeriet af interesserede investorer.

Kvalitet

Vores designere er prisvindende senior designere, som netop er eksperter i 3D visualisering af interiør og arkitektur. Du kan derfor regne med, at din visualisering er af højeste kvalitet.

Aktiv spiller

Vi forventer, at du er med i hele processen. Du skal løbende godkende dele af visualiseringen og komme med ændringer til vores designere, så projektet bliver 100% som du ønsker det.

3D visualisering af arkitektur

Skal I udvikle og bygge nyt arkitektur, så hjælper vi gerne med visualiseringen. Inden man går i gang med et nyt byggeprojekt, så kan det være godt at få alle detaljer på plads. Hvordan skal det hele ses ud udefra, hvilke detaljer skal med og hvilke skal undlades.

Det kan også være, at I skal have overbevist nogle investorer om at investere i jeres projekt. Det kan være svært, hvis de ikke kan forestille sig, hvad I mener. Det kan vi hjælpe med. Vi kan lave en visualisering af jeres produkt i 3D, så jeres investorer kan se projektet fra alle vinkler. Dette vil helt sikkert hjælpe på deres forståelse for, hvilket projekt de er ved at gå ind i. Det er de færreste, som vil investere penge i et projekt, som de ikke helt forstår.

Det kan også være, at du som ejendomsmægler skal have solgt noget nybyggeri af arkitektur. Her kan 3D visualisering også være meget nyttig. På den måde får de interesserede købere nemlig et mere realistisk indtryk af, hvordan det kommer til at se ud.

Vores visualiseringer af arkitektur kan fremstilles i alle miljøer. Vi kan modellere alle tænkelig miljøer op i 3D, samt lave sammenfletning af virkelige billeder, så I får et så realistisk billede af omgivelserne sammen med arkitekturen som muligt.

Visualisering af arkitektur

Når vi skal stå for visualiseringen af dit projekt, så er du med hele vejen. Du er ikke blot på sidelinjen, men derimod en aktiv spiller for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Derfor har vi 3 cuts. I hvert cut designer vores designere visualiseringen i 3D efter dine ønsker. Dertil kommer dine tilretninger, som designeren vil rette til. Du er altså sikret en 3D visualisering, som er lige præcis som du ønsker det.

Arbejdsprocessen

1. CUT

Ud fra kundens brief bygger vores designere visualiseringen op. Vi beder kunden gennemse og kommentere på første cut.

2. CUT

Når kundens kommentarer er modtaget retter vi til og beder kunden gennemse andet cut.

3. CUT

På baggrund af kundens kommentarer til andet cut retter vi til og laver final touches. Vi sikrer os med kunden, at visualiseringen er som ønsket.

FINAL

Når tredje cut er godkendt, og visualiseringen er som ønsket, 'renderer' vi den endelige visualisering i høj opløsning.

Luk menu