3D visualisering af arkitektur

Arkitektur

3D visualiseringer er et værktøj til at fremhæve og understrege de features, som er vigtige for arkitekturen og det enkelte boligprojekt.

Kvalitet

Flow Studio giver hvert enkelt projekt vores fulde engagement, og den opmærksomhed og omhyggelighed som det kræver for at levere et high-end produkt.

Samarbejde

Vi samarbejder med dig som kunde for at sikre at alle tekniske detaljer bliver efterprøvet og at visualiseringen bliver netop, som du ønsker det.

3D visualisering af arkitektur

Når man kigger på ejendomsudviklingsbranchen i dag, så støder man konstant på 3D visualiseringer af arkitektur. Det er blevet forventeligt, at udviklere, arkitekter og ejendomsmæglere er i stand til at levere vellignende, fængende og – ikke mindst – sælgende 3D visualiseringer. Om du skal sælge din ide, indsende dit konkurrenceforslag eller tiltrække potentielle købere til et byggeprojekt, så er der ingen tvivl om, at markedet i stigende grad fordrer flotte 3D visualiseringer af arkitekturen.

3D visualiseringer er et værktøj til at fremhæve og understrege de features, som er vigtige for det givne boligprojekt. Dette gælder, hvad end der er tale om almennyttige boliger, der skal vise tryghed og funktionalitet, eller prestigefulde flagshipbygninger, der skal synliggøre arkitektens innovative ideer.

Flow Studio assisterer med at levere et så visuelt stærkt udtryk som muligt. Vi giver hvert enkelt projekt vores fulde engagement, og den opmærksomhed og omhyggelighed som det kræver. Vi visualiserer for at formidle jeres design i det lys, det fortjener at blive præsenteret i.

Hos Flow Studio ved vi, hvad der virker, og hvad der vækker forskellige følelser hos modtageren. Inden projektstart er det vigtigt, at vi sammen med dig som kunde definerer, hvilken effekt 3D visualiseringen skal have hos modtageren. På baggrund af dette skaber vi de parametre, der skal fremhæve arkitekturen, landskabet og projektets samlede udtryk.

Visualisering af arkitektur – med hele vejen

Når vi skal stå for visualiseringen af dit projekt, så er du med hele vejen. Vi samarbejder for at sikre at alle tekniske detaljer bliver efterprøvet, og at visualiseringen af dit projekt bliver netop, som du ønsker det.

Arbejdsprocessen

1. CUT

Ud fra kundens brief bygger vores designere visualiseringen op. Vi beder kunden gennemse og kommentere på første cut.

2. CUT

Når kundens kommentarer er modtaget retter vi til og beder kunden gennemse andet cut.

3. CUT

På baggrund af kundens kommentarer til andet cut retter vi til og laver final touches. Vi sikrer os med kunden, at visualiseringen er som ønsket.

FINAL

Når tredje cut er godkendt, og visualiseringen er som ønsket, 'renderer' vi den endelige visualisering i høj opløsning.

Luk menu