3D-visualisering

3D visualisering

Fremvis dit produkt med 3D visualisering for at opnå den helt rette stemning. Med 3D visualisering kan dit projekt nemlig fremvises fra alle ønskede vinkler og du får et realistisk billede af dit projekt.

Hvorfor Flow Studio?

Hos os har vi prisvindende senior designere, som har ekspertise i 3D visualisering både indenfor interiør og arkitektur. De er eksperter i at skabe realistiske stemninger og følelser, som du ønsker i din visualisering.

Din mening er afgørende

Det er dit projekt og derfor skal visualiseringen ende ud præcis som du ønsker det. Derfor er du med hele vejen, så du kan komme med indspark til, hvad der skal laves om, så det passer til dit projekt. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

3D-visualisering

Vil du gerne kunne fremvise et produkt før det er færdigt? Så kan du gøre brug af 3D visualisering. Det kan være svært at forestille sig, hvordan et hus, rum eller andet vil se ud før det står færdigt. Dette kan også være svært, selvom man gør brug af en klassisk arkitekttegning. Derfor kan 3D visualisering være løsningen for dig. 3D-visualisering kan nemlig vises fra alle vinkler og kan laves til stillbilleder. Du kan altså bruge det i en kreativ proces, når du har brug for at se det færdige produkt.

Alle vores priser er beregnet ud fra et ’fixed workflow’. For dig betyder det, at vi kan optimere projektets output, pris og ’time management’.

Du er med hele vejen i et 3D visualisering forløb

Du bliver tilknyttet en account manager, som du har kontakt med under hele forløbet. Din account manager er altså bindeleddet mellem vores designere og dig som kunde. På den måde er du sikret, at tidsrammen og krav til dit projekt bliver overholdt. Derudover er du med under processen hele vejen. Du er altså med fra første cut til det endelige produkt. Vi kan kun fremstille det rette visualiseringsprojekt, hvis du er med undervejs, så derfor deltager du aktivt i processen.

Vi har 3 cuts undervejs. Det betyder, at efter vores første snak med dig, så bygger vores designere visualiseringen op. Dernæst skal du gennemse og komme med kommentarer. Næste cut er hvor vores designere retter til efter dine kommentarer og du gennemser igen. Tredje cut er så hvor, vores designere igen retter til og sætter de sidste præg på produktet. Dernæst sikrer vi også, at visualiseringen er, som du som kunde netop har ønsket det. Når tredje cut er godkendt af dig, så får du den endelige visualisering i høj opløsning.

Arbejdsprocessen

1. CUT

Ud fra kundens brief bygger vores designere visualiseringen op. Vi beder kunden gennemse og kommentere på første cut.

2. CUT

Når kundens kommentarer er modtaget retter vi til og beder kunden gennemse andet cut.

3. CUT

På baggrund af kundens kommentarer til andet cut retter vi til og laver final touches. Vi sikrer os med kunden, at visualiseringen er som ønsket.

FINAL

Når tredje cut er godkendt, og visualiseringen er som ønsket, 'renderer' vi den endelige visualisering i høj opløsning.

Luk menu