...

3D-visualisering

3D-visualisering

Markedsføring af boligprojekter får større og større fokus hos reklamebureauer, ejendomsmæglere og ejendomsudviklere. I en tid hvor boligprojektsalg er udfordret, er det vigtigt at differentiere sig - dette kan blandt andet gøres med flotte veldisponerede 3D-visualiseringer. Flow Studio leverer high-end fotorealistiske 3D-visualiseringer, som vil være en essentiel del af et ethvert boligprojektsalg. Flow Studios specialiserede team, der omfatter 3D specialister, indretningsentusiaster og projektstyrere, vil bidrage med vores erfaring hele vejen fra første cut til det endelige slutprodukt. Vi ser en stor ære i at skabe de rette stemninger gennem 3D-visualiseringer, som rammer målgruppen lige i hjertet.

Du er med hele vejen i et 3D visualisering forløb

Vi kender til målgruppen, tidens segmenttrends og visuelle virkemidler, men det er DIT projekt, og vi skal sammen skabe lige præcis det resultat, som DU ønsker. For hvert projekt vil du derfor blive tilknyttet en projektleder, som du har kontakt med under hele forløbet. Din projektleder er altså bindeleddet mellem vores designere og dig som kunde. På den måde er du sikret, at tidsramme, krav og ønsker til dit projekt bliver overholdt. Derudover er du med under hele processen, hvor en sparring mellem din og vores erfaring skal kulminerer i en skabelse af de helt rigtige 3D-visualiseringer.

Alle vores priser er beregnet ud fra et ’fixed workflow’, der gennem faste arbejdstrin strukturer tilblivelsesprocessen. For dig betyder det, at vi kan optimere projektets output, pris og ’time management’.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.