3D visualisering af interiør

Interiør

Vi står gerne for visualisering af dit interiør. På den måde kan du få et realistisk indblik i, hvordan et rum vil se ud med din ønskede indretning. Det hele leveres i 3D, så du kan se rummet fra alle vinkler.

Priser

Vores priser er beregnet ud fra vores ’fixed workflow’. Vi optimerer altså projektets output, pris og ’time management’ ved at tilbyde en fast arbejdsproces. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Prisvindende designere

Visualiseringen bliver udført af vores prisvindende senior designere, som er eksperter i 3D visualisering af arkitektur. Du får derfor en visualisering, hvor kvaliteten er i højsædet.

3D visualisering af interiør

Har du brug for at få visualiseret interiør i et bestemt rum? Så kan vores 3D visualisering være noget for dig. Vi laver nemlig gerne en 3D visualisering, som betyder, at du kan se rummet og dets indretning fra alle vinkler. Vi hjælper dig altså med at få tomme rum til at se levende ud og få netop den stemning, som du ønsker.

3D visualisering af interiør kan bruges i forskellige henseender. Typisk anvendes 3D visualiseringer i markedsføringsammenhænge af ubygget arkitektur og interiør, hvor ejendomsudviklere får et klar billed af, hvordan salgsprojekterne kommer til at se ud. Men 3D visualiseringer kan ligeledes bruges, hvis du, som privat kunde, skal indrette et rum og skal købe dyre møbler. Her kan det være rart at vide, hvordan møblerne kommer til at se ud i rummet og sammen med hinanden. Du kan derfor bruge 3D visualisering til at få et nøjagtigt billede af, hvordan dit rum ser ud. Dernæst kan det bruges, hvis du skal sælge et hus, som er tomt. Her kan det være godt at få visualisering på, så køber ved, hvilke potentialer der er i rummet. Dette kan nemlig være svært at forestille sig for nogle.

3D visualisering af interiør – kommunikation hele vejen

For at få det bedste resultat, er kommunikation mellem os og dig som kunde helt afgørende. Derfor bliver du tildelt en account manager, som du har kontakt med under hele forløbet. Du skal altså kun forholde dig til én person, som sørger for kontakten mellem dig og designerne. For at komme frem til det resultat, som du ønsker, er der sparring med dig hele vejen. Efter første indledende samtale udformer designerne derfor en visualisering, som du skal komme med rettelser til. Dette sker igennem 3 cuts, hvorefter du står med et projekt, som er lige efter dine ideer. Vi leverer altså ikke projektet før det er godkendt af dig. Når du har givet din godkendelse, så leveres visualiseringen i høj opløsning.

Arbejdsprocessen

1. CUT

Ud fra kundens brief bygger vores designere visualiseringen op. Vi beder kunden gennemse og kommentere på første cut.

2. CUT

Når kundens kommentarer er modtaget retter vi til og beder kunden gennemse andet cut.

3. CUT

På baggrund af kundens kommentarer til andet cut retter vi til og laver final touches. Vi sikrer os med kunden, at visualiseringen er som ønsket.

FINAL

Når tredje cut er godkendt, og visualiseringen er som ønsket, 'renderer' vi den endelige visualisering i høj opløsning.

Luk menu